WATERPOLO – Tret de sortida del Campionat d’Europa de Waterpolo Barcelona 2018

4 nov. 2016 | Waterpolo

Avui s’ha presentat el Comitè Organitzador del Campionat d’Europa de Waterpolo Barcelona 2018 i el seu logotip. L’acte s’ha celebrat a l’Ajuntament de Barcelona amb una massiva presència del waterpolo català. Enric Bertrán, President de la Federació Catalana de Natació juntament amb David Escudé, comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona seran els vicepresidents del Comitè Organitzador i el President de la RFEN, serà el president d’aquest Comitè Organitzador. Fernando Carpena, com a president de la comissió gestora de la RFEN ha estat qui ha presidit l’acte. 

Totes les autoritats presents han volgut destacar la importància que té aquesta competició per la ciutat de Barcelona i com Barcelona és una ciutat que respira esport i que viu el waterpolo. Prova d’això ha estat la massiva presència dels clubs catalans de waterpolo, juntament amb els seus presidents i alguns dels jugadors i jugadores més destacats d’aquest esport, que no s’han volgut perdre aquest primer pas del Campionat d’Europa de Waterpolo 2018.  Barcelona ha organitzat en els últims anys una gran quantitat de competicions internacionals, sempre amb un gran èxit, com els dos Campionats del Món , 2003 i 2013, les dues Final Six de waterpolo el 2014 i el 2015 i la supercopa d’Europa del 2014. En aquest ordre durant la presentació també s’ha explicat que aquest diumenge 6 de novembre a les 12.00 h es jugarà al C.N.Barcelona una nova Supercopa d’Europa entre dos equips catalans, C.N. Sabadell Astralpool, com a campió de la Champions i La Sirena C.N.Mataró com a campió de la LEN TROPHY.

 

 “Barcelona és una ciutat que respira esport, que viu el waterpolo , gràcies a la labor de tots els seus clubs i de la feina que fan totes les institucions, per això vull agrair a tothom la seva bona predisposició per aquest nou projecte” ha dit el President de la FCN, Enric Bertrán, vicepresident del Comitè Organitzador.  David Escudé comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcleona i vicepresident també del Comitè Organitzador ha comentat que  “Barcelona ho té tot per a què aquest projecte sigui un èxit”.  Fernando Carpena, president en funcions de la RFEN ha destacat “la capacitat de generar il·lusió que té un Campionat com el què s’organitzarà l’any 2018 a la ciutat de Barcelona”  

 

LOGOTIP Campionat d’Europa de Waterpolo Barcelona 2018

logotip bcnwp2018

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE