WATERPOLO – TRIOMF CORAL DEL ZODIAC CNAB

24 maig 2023 | Waterpolo

VictĆ²ria coral del Zodiac CNAB davant el Dinamo Tbilisi a la piscina de Sant SebastiĆ  (13-6), en lā€™Ćŗltima jornada de la Fase regular de la Champions League de waterpolo.

Li ha costat comenƧar a lā€™equip mariner, que al descans nomĆ©s guanyava per dos gols de diferĆØncia (4-2). Els homes dā€™Elvis Fatovic han anat treballant i, en el tercer quart, han sentenciat el partit (6-2).

Han marcat per lā€™equip mariner: Felipe Perrone (2), Alejandro Bustos (2), Luke Pavillard (1), Unai Biel (2), Alberto MunĆ”rriz (2), Marc Larumbe (2), Nico Paul (1) i Fran FernĆ”ndez (1).

El Zodiac CNAB ha finalitzat primer del grup A, amb 13 victĆ²ries i nomĆ©s una derrota. Va ser a casa davant el Pro Recco, perĆ² el va guanyar a ItĆ lia i tambĆ© va guanyar a l’Olympiacos al Pireu.

Amb 39 punts, el CNAB arriba a la Final Eight en un bon moment de forma. Debuta el prĆ²xim dimecres 31 de maig, a les 15:30 hores, davant el Jug Dubrovnik, en el primer partit de quarts de final de la mĆ xima competiciĆ³ continental de Clubs.