WATERPOLO – Última Jornada de la Liga Premaat

22 abr. 2018 | Waterpolo

Amb la vint-i-dosena jornada de partits, acaba la fase regular de la Liga Premaat, donant peu a la fase de playoffs. Una vegada més, entre els 8 millors equips de la classificació la majoria són clubs catalans, aquesta vegada tots excepte un. A quarts de final, el C.N. Atlètic-Barceloneta (64 punts) jugarà contra el Real Canoe N.C. (27 punts), l’Astralpool C.N. Sabadell (55 punts) contra el C.E. Mediterrani (35 punts), el C.N. Terrassa (52 punts) s’enfrontarà al C.N. Sant Andreu (36 punts) i el C.N. Barcelona es mesurarà amb el Quadis C.N. Mataró (ambdós 40 punts). 

Els partits de playoff es disputaran durant el mes de maig, quarts de final la setmana de l’1 al 6, semifinals del 12 al 18 i finals del 22 al 26.

Cal destacar que durant la temporada 2017-18 de la Liga Premaat, 12 jugadors de clubs catalans s’han proclamat MVP: Daniel López, Josip Vrlic, Álvaro Granados i Fran Fernández del C.N. Atlètic-Barceloneta; Èric Marsal, Eduardo Lorrio i Pol Gomà del C.N. Barcelona; Alberto Barroso i J.Maria Tenorio del C.N. Sant Andreu, David Carrasco, dues vegades per l’Astralpool C.N. Sabadell, i Diego Malnero del C.N. Catalunya.

 

Els resultats dels partits de la darrera jornada de la lliga RFEN han estat:

AUTOMOTOR CANARIAS ECHEYDE 10 – C.N. BARCELONA 18

ASTRALPOOL SABADELL 10 – C.E. MEDITERRANI 7

REAL CANOE N.C. 15 – CN. MOLINS DE REI SINTAGMIA 8

C.N. SANT ANDREU 13 – C.N. CATALUNYA 7

C.D. WATERPOLO NAVARRA 7 – C.N. TERRASSA 16

QUADIS MATARO 8 – C.N. ATLETIC-BARCELONETA 8

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE