WATERPOLO – Un gran Atlètic Barceloneta suma 3 punts molt necessaris a la Champions

9 febr. 2017 | Waterpolo

Partit de gran trascendència el que es va jugar ahir a última hora de la tarda a la piscina de Sant Sebastià. El C.N.Atlètic Barceloneta necessitava puntuar contra l’Eger hongarès per mantenir vives les seves esperances de ser de nou a la Final Six. I així va ser. Els mariners van sortir molt concentrats i van aconseguir una victòria de 10 a 6 i per tant 3 punts més que els han posicionat segons de grup empatats a 8 punts amb el Jug, que va empatar a 15 amb el WASPO Hannover.

Els catalans van anar per davant del marcador durant tot l’encontre, exceptuant el 0-1 inicial. L’encontre va anar de menys a més amb un primer parcial a favor dels catalans per 2-1 i segon parcial de 1-2 pels hongaresos. Mitja part i empat a 3 en el marcador. El tercer període va ser crucial pels interessos dels de casa que van aconseguir un parcial de 5-2 i per tant entraven en els últims vuit minuts amb un marcador de de 8 – 5. L’últim quart també va caure del costat dels mariners amb un parcial de 2-1 i per tant un resultat final de 10-6 i 3 punts en el seu compte personal.

El 18 de febrer comença la segon ronda i es repetirà el partit d’ahir però a la piscina dels hongaresos. Els catalans buscaran de nou emportar-se els 3 punts, tot i que un empat, tampoc seria un mal resultat, perquè els permetria quedar per davant del hongaresos a la classificació i estar entre els 3 primers i per tant en posició de Final Six.