WATERPOLO – Victòria de l’Astralpool CN Sabadell a l’anada de quarts de l’Eurolliga

5 febr. 2022 | Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell s’ha imposat al partit d’anada de quarts de final de l’Eurolliga per 8 a 13 contra l’Ethnikos Piraeus. El partit ha començat amb un empat a 3 al primer quart, però el marcador s’ha decantat a favor de les gregues a la segona part, tancant amb un parcial de 3-1. A la tercera part, les del Vallès han premut l’accelerador i han aconseguit remuntar el 6 a 4 i situar-se en 8 a 10, marcant un total de 6 gols mentre que el Piraeus n’ha sumat 2. A l’últim quart, l’equip atenès no ha aconseguit materialitzar cap gol i l’Astralpool CN Sabadell n’ha marcat 3 més, sentenciant el partit al seu favor.

L’anada de quarts de la competició de clubs més important d’Europa ha tingut lloc aquest dissabte a Atenes i el partit de tornada es disputarà el proper dissabte 26 de febrer a les piscines de Can Llong del club sabadellenc.