WATERPOLO – Victòria i derrota catalanes a l’anada de quarts de l’Eurolliga

23 febr. 2019 | Waterpolo

El CN Sant Andreu cau contra l’Olympiacos Piraeus per 7 a 16 i l’Astralpool CN Sabadell s’imposa a l’Ekipe Orizzonte per 9 a 12 al partit d’anada de quarts de final de l’Eurolliga.

Les andreuenques, que han jugat per primera vegada un partit de quarts a Europa, han començat a només un punt per sota de l’equip grec amb un 2 – 3. A la segona part l’Olympiacos ha premut l’accelerador amb un parcial de 0 – 4, el tercer quart ha acabat amb un empat a 4 i, per acabar, les d’Atenes han mostrat la seva superioritat tancant el darrer parcial 1 – 5.

El partit entre l’Astralpool CN Sabadell i l’Ekipe Orizzonte de Catània, ha començat també amb un 2 – 3 a favor de les vallesanes. El marcador s’ha mantingut a favor seu també durant el segon i el tercer quart, amb uns parcials de 1 – 3 i 2 – 3. Finalment, la darrera part ha acabat amb un 4 – 3 que ha sentenciat la victòria de les del Vallès.

L’equip del CN Sant Andreu seguirà lluitant per ser a la Final Four al partit de tornada, que se celebrarà el proper 9 de març a Atenes, mentre que les del Vallès intentaran mantenir la victòria jugant a casa el 12 de març.