WATERPOLO – VICTÒRIES DELS 2 EQUIPS CATALANS A LA CHAMPIONS

13 maig 2023 | Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell ha superat l’Spandau 04 de Berlín (10-11) i ha sumat els primers punts de la Champions fora de casa.

Els vallesans són ara cinquens del grup B, empatats a punts amb el CN Marseille.

Ha estat un partit molt igualat (4-4, 2-3, 3-2 i 1-2).

En l’últim quart, un penal materialitzat per Sanahuja i un gol de Kanstantin Averka han obert una escletxa de dos gols (9-11) que els homes de Quim Colet han sabut gestionar per aconseguir la primera victòria visitant.

Han marcat per l’equip sabadallenc: Bernat Sanahuja (3), Lluc Bertran (1), Sergi Cabanas (1), Fran Valera (2), Ramiro Veich (1), Kanstantsin Averka (1), Dusan Banicevic (1) i Josep Bonet (1).

El pròxim partit de l’Astralpool CN Sabadell és contra el FTC Telekom, dimarts 23 de maig a Budapest.

Estadístiques
El Zodiac CNAB ha guanyat al Vouliagmeni grec, 4rt classificat del grup A de la Champions (13-6).

Una gran defensa i un atac coral han permès que l’equip mariner arribés a la mitja part amb una gran diferència al marcador (8-1).

En el tercer quart, els homes d’Elvis Fatovic han tret el peu de l’accelerador i l’equip grec ha reduit distàncies (9-3).

Bona actuació d’Unai Aguirre que ha estat substituit en l’últim quart pel seu company d’equip, l’australià Nic Porter.

Pel Zodiac CNAB han marcat Luke Pavillard (3), Martin Famera (2), Felipe Perrone (2), Roger Tahull (2), Una Biel (2) i Dusan Matkovic (2).

El CN Atlètic-Barceloneta segueix líder del grup A. El pròxim partit, també a la Sant Sebastià, dimecres 24 de maig davant el Dinamo Tbilisi.