WATERPOLO WORLD LEAGUE – La selecció femenina debuta contra Rússia amb ple català

20 nov. 2017 | Waterpolo

La selecció femenina de waterpolo jugarà aquest dimarts 21 de novembre el seu primer partit de la World League contra Rússia a les 18.30 h a la piscina del Dos Hermanas, a Sevilla.

La selecció de Miki Oca està formada per 14 jugadores, totes elles catalanes i/o de clubs catalans. En aquest sentit cal destacar la presència de nou de Maica Garcia, que després d’un any de descans torna a l’equip estatal i la de la segona portera, Ma Elena Sánchez. Les convocades són: Marta Bach i Helena Lloret del CN Mataró; Paula Crespi i Ma. Elena Sánchez del CN Sant Andreu; Clara Espar del CE Mediterrani; Anna Gual del SIS ROMA i Anni Espar, Laura Ester, Judith Forca, Maica Garcia, Paula Leiton, Bea Ortiz, Mati Ortiz i Pili Peña del CN Sabadell.

Aquest gran debut contra Rússia, serà un dels partits d’alt voltatge d’aquesta World League femenina a on els rivals de la selecció estatal a més de Rússia, seran Hongria i Holanda. El següent encontre serà el 19 de desembre Hongria  – Espanya; 30 gener Holanda -Espanya; 27 de febrer Rússia – Espanya; 27 de març Espanya – Hongria i 1 de maig Espanya – Holanda. 

El partit Espanya – Rússia el podreu veure en directe a les 18.30 h per TELEDEPORTE

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE