WATERPOLO WP2018BCN – A 100 dies pel Campionat d’Europa de Waterpolo Barcelona 2018

6 abr. 2018 | Waterpolo

D’aquí a 100 dies començaran els Campionats d’Europa de waterpolo Barcelona 2018. Justament avui s’aconsegueix la fita de la falta de 100 dies, la qual cosa celebrem amb una foto única dels tres principals membres del Comitè Organitzador, Marta Carranza, Enric Bertrán i Fernando Carpena, a l’escenari de l’esdeveniment, les llegendàries piscines Bernat Picornell.

L’organització arriba a l’inici del compte enrere amb tots els projectes llançats i en període de realització. El de les medalles commemoratives serà el següent que es presenti públicament.

També està a punt de publicar-se el programa de competició. Els 28 equips participants (16 masculins i 12 femenins) van conèixer als seus primers rivals en el sorteig que va tenir lloc a primers de març al Centre de Producció de RTVE-Catalunya a Sant Cugat. En categoria masculina els quatre grups de la fase eliminatòria són els següents:

Grup A: Alemanya, Itàlia, Geòrgia i Hongria
Grup B: Montenegro, França, Malta, Espanya
Grup C: Croàcia, Holanda, Turquia, Grècia
Grup D: Rússia, Eslovàquia, Romania, Sèrbia

Els dos grups de sis equips que integren el torneig femení tenen aquesta configuració:

Grup A: Grècia, Itàlia, França, Israel, Croàcia, Holanda
Grup B: Rússia, Sèrbia, Alemanya, Hongria, Turquia, Espanya

En total es disputaran entre el 14 i el 28 de juliol 92 partits, dels quals 78 tindran televisió en directe que podran utilitzar els 23 canals que posseeixen els drets d’emissió.

Barcelona 2018 serà el esdeveniment més gran del waterpolo mundial en aquesta temporada pont entre els Jocs Olímpics de Rio i els de Tòquio, en 2020. Estaran a les Picornell les set primeres seleccions del torneig masculí de 2016 (Sèrbia, Croàcia, Itàlia, Montenegro, Hongria, Grècia i Espanya, per aquest ordre) i quatre de les cinc millors del femení (la subcampiona Itàlia, la tercera, Rússia, la quarta, Hongria, i la cinquena, Espanya).

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE