WATERPOLO WP2018BCN – A LA FIIIIIIIINAL!!!

27 jul. 2018 | Waterpolo

La selecciĆ³ masculina s’ha classificat per la final del Campionat d’Europa de waterpolo Barcelona 2018. Els de David Martin tornen a fer histĆ²ria en un escenari mĆ gic, les Piscines Picornell.

Unes semifinals espectaculars les que s’han viscut avui a Les Piscines Picornell. Primer un SĆØrbia – CroĆ cia brutal amb una grada plena a rebentar, 4.100 persones i un resultat final a favor de SĆØrbia, 9-7. La segona semi ha estat la d’Espanya- ItĆ lia, les 4.100 persones, sold out, han seguit ocupant els seus seients i han gaudit d’un partidĆ s. La selecciĆ³ ha comenƧat guanyant amb un 4-1 que ha acabat sent un 4-3 a la mitja part. Ha estat, llavors quan els italians han apretat i han empatat el matx a 4 i han acabat la tercera part amb un 5-6. Els Ćŗltims 8 minuts han comenƧat amb gol d’ItĆ lia, 5-7 al marcador. Roger Tahull ha fet el 6-7 i Alvaro Granados el 7-7. Partit empatat a 3 minuts del final i Fran FernĆ”ndez ha fet el gol de la victĆ²ria, 8-7 i la selecciĆ³ a la final.

La final es jugarĆ  dissabte a les 22.15h contra SĆØrbia. El bronze es jugarĆ  entre CroĆ cia i ItĆ lia a les 20.30h