WATERPOLO WP2018BCN – Bronze per la selecció femenina

27 jul. 2018 | Waterpolo

La selecció estatal ha aixecat la copa de bronze a l’Europeu de Waterpolo Barcelona 2018. L’equip, en el qual totes les jugadores son catalanes o de clubs catalans, ha defensat la final per la tercera posició contra la selecció hongaresa després de perdre dimecres passat contra Grècia.

Durant tot el partit, les jugadores s’han situat per davant d’Hongria, arrencant ja la primera part amb un 1 a 5. Tot i que a la segona part s’ha reduït la distància de gols entre ambdós equips, la selecció balcànica ja no ha estat capaç d’atrapar les locals, tancant el segon quart 3 a 6 (parcial 2-1). A la tercera part, la selecció estatal ha anotat 4 gols mentre que el marcador s’ha aturat per les hongareses (parcial 0-4) acabant amb un 3 a 10. Finalment, la darrera part s’ha decantat a favor de l’equip RFEN per 6 a 12 (parcial 3-2).

En declaracions a Catalunya Ràdio, les jugadores Anni Espar i Marta Bach han fet una valoració molt positiva del partit. Espar, del CN Sabadell, ha destacat la capacitat de compromís de l’equip que ha sapigut revertir la situació després del partit contra Grècia que les va deixar fora de les medalles d’or i plata. Bach, del CN Mataró, també s’ha referit al canvi de xip que han fet avui, tant les nedadores com l’equip tècnic, que les ha permès tornar a ser entre els millors equips del panorama europeu.