WATERPOLO WP2018BCN – Debut amb victòria de la selecció

15 jul. 2018 | Waterpolo

Grandíssim primer dia a les piscines Picornell per estrenar els 33ns Campionats d’Europa de Waterpolo. Els partits han començat a les 14h però fins la nit no s’ha fet la cerimònia inaugural i a continuació el partidàs del dia HUN-ESP.

La cerimònia d’inauguració ha estat impactant. Un mapping sobre la piscina explicant el naixement del planeta waterpolo ha estat impressionant i molt emocionant. A més a més, els Brodas Bros han acompanyat a ritmes d’street dance una cerimònia plena d’energia que es recordarà com una gran fita de l’esport a casa nostra.

Després de la cerimònia, ha vingut el partit de la selecció espanyola a on 12 de les 13 jugadores són catalanes, tot i que la madrilenya Pili Peña també porta molts anys establerta a Catalunya i jugant al CN Sabadell. Les noies de Miki Oca han mostrat la seva solvència jugant contra Hongria a qui han guanyat per 9-13, amb una espectacular Bea Ortiz que ha fet 6 gols i Maica Garcia que l’ha acompanyat amb 4 dianes més, essent dues de les grans protagonistes del partit juntament amb Anni i Clara Espar que han marcat 1 gol cada una i Paula Leiton que també n’ha fet un.

Demà, diumenge 15 juliol a les 22.00h nou partit de les noies contra Alemanya.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE