WATERPOLO – WP2018BCN triomfa al Congrés de la LEN

14 maig 2017 | Waterpolo

Un gran aplaudiment ha estat la resposta al video presentat per Eugeni Ballarin, director esportiu de la Federació Catalana de Natació i director general del Campionat d’Europa de waterpolo Barcelona 2018. La presentació s’ha fet en el decurs del Congrés de la LEN que s’ha celebrat a Marsella. Els representants de les gairebé 50 federacions que composen la LEN s’han mostrat molt satisfets per la proposta del director general de l’Europeu, dirigida bàsicament i satisfer les necessitats esportives dels waterpolistes. 

El vídeo conduit per la jugadora catalana del C.N.Sabadell, Clara Espar, ha repassat qüestions tan importants per les federacions i els esportistes com l’allotjament, el transport, la seguretat o els entrenaments mentre la competició se celebra a les piscines Bernat Picornell. 

El President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán ha encapçalat la delegació catalana a aquest Congrés, ja que és vicepresident del Comitè Organitzador de Barcelona 2018, juntament amb el President del Comitè i President de la RFEN, Fernando Carpena. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE