WATERPOLO – Zodiac CN Atlètic-Barceloneta campió de Copa

6 febr. 2022 | Waterpolo

El Zodiac CN Atlètic-Barceloneta ha alçat la 19a Copa al seu palmarès, la 10a consecutiva, després de guanyar la gran final contra l’Astralpool CN Sabadell per 12 a 5. Els vallesans han lluitat per aconseguir la quarta Copa de la seva història jugant a casa, però no han pogut superar l’equip mariner. Els de la Barceloneta han començat el primer quart amb un avantatge de dos gols i n’han sumat dos més a la segona part, mentre que l’Astralpool CN Sabadell n’ha marcat un. El parcial de la tercera part ha estat de 5 – 3 i el de la quarta de 3 – 1.

Els jugadors Miguel de Toro i Unai Aguirre del club de la Barceloneta han estat premiats com a MVP de la final i com millor porter, respectivament.

Els resultats dels partits disputats durant la Copa masculina d’aquesta temporada han estat: