WATERPOLO – Zodiac CN Atlètic Barceloneta campió de la Copa Catalunya

19 maig 2021 | Waterpolo

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha aconseguit el 13è títol de la Copa Catalunya, el segon que aixeca en tres dies després de guanyar la lliga estatal. Per part seva, l’Astralpool CN Sabadell ha lluitat per defensar la seva segona Copa, després d’haver-se classificat en tercer lloc a la lliga regular DHM.

L’equip mariner s’ha imposat aquesta nit a la final contra l’Astralpool CN Sabadell per 7 a 12, mantenint l’hegemonia en aquest campionat. Tot i que ambdós equips han començat el partit amb força, tancant el primer quart amb un 2 a 3, a partir del segon quart el marcador s’ha decantat de part del Zodiac CN Atlètic Barceloneta. Els jugadors barcelonins s’han situat 4 gols per sobre dels del Vallès al segon i tercer quart, anotant 3-7 i 6-10, respectivament, tot i que en el tercer l’Astralpool CN Sabadell ha premut l’accelerador per intentar aproximar-se a l’equip visitant (parcial: 3-3). Al darrer quart, el Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha sentenciat el partit, confirmant la victòria per tretzena vegada en quinze edicions.