WATERPOLO – Zodiac CN Atlètic-Barceloneta campió de la Liga Premaat 2018-19

24 maig 2019 | Waterpolo

El Zodiac CN Atlètic-Barceloneta ha aconseguit aquesta tarda el 19è títol de lliga, el 14è consecutiu, de la seva història. Els mariners s’han imposat al CN Barcelona Vista en el segon partit de la gran Final dels Playoff de la Divisió d’Honor Masculina per 7 a 8.

El Zodiac CN Barceloneta ha dominat el marcador durant tot el partit, començant amb un primer quart 1 a 2 i un segon 3 a 5 (parcial 2-3). Durant la tercera part, l’equip mariner ha mantingut la superioritat anotant 3 gols més mentre que els locals n’han sumat un, deixant el marcador 4 a 8 abans del darrer descans. En l’últim quart, el CN Barcelona Vista ha agafat embranzida marcant 3 gols, davant un Zodiac CN Atlètic-Barceloneta que s’ha mantingut a 8 gols, sentenciant el partit amb un 7 a 8.

El segon partit de la final Playoff DHM de la Liga Premaat s’ha jugat a la piscina Nova Escullera del CN Barcelona, esgotant la possibilitat de celebrar un tercer partit de desempat.