AAOO – Altíssim nivell internacional a la 93a Travessia del Port de Barcelona

25 set. 2021 | AAOO – Gran Fons

Aquest dissabte s’ha celebrat la 93a edició de la Travessia al Port de Barcelona, després d’un any de parèntesi degut a la Covid-19, amb un altíssim nivell internacional entre els i les participants.  

La competició d’aigües obertes ha comptat amb diferents proves segons els grups d’edat: la categoria benjamí i les persones amb discapacitat han nedat 400m; les categories infantil, menor i màster, 1.000m; les nedadores i nedadors de mig fons han fet 2,5km; la categoria absoluta Copa d’Espanya ha nedat 5km, i a la Copa d’Europa LEN han recorregut un total de 10km. 

A la Copa Espanya absoluta de 5km, el podi de la categoria masculina ha estat format per dos nedadors de la selecció catalana de natació: Manuel Lires, que ha acabat primer i Carlos Ortiz, que s’ha situat en segon lloc, i Pau Elies del CN Atlètic-Barceloneta, que ha estat tercer. A la categoria femenina, la primera classificada ha estat Clàudia Giralt, la segona Estel Xuan Galo i la tercera Maria Victoria Yegres, totes tres membres de la Federació Catalana de Natació. 

A la Copa d’Europa de 10km, el podi de la categoria masculina l’han format en primer lloc, l’alemany Florian Wellbrock i, en segona i tercera plaça, els italians Domenico Acerenza i Gregorio Paltrinieri. A la categoria femenina, l’or i la plata han estat per les alemanyes Jeannette Spiwoks i Lea Boy i el bronze per la italiana Giulia Gabbrielleschi.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE