AAOO – Banyoles, seu del Campionat Espanya i Catalunya OPEN amb Wellbrock i Van Rowendaal com a caps de cartell

17 juny 2021 | AAOO – Gran Fons

L’estany de Banyoles torna a ser el centre de les Aigües Obertes. Aquest cap de setmana, divendres, dissabte i diumenge, es celebra el Campionat d’Espanya i Catalunya OPEN d’aquesta disciplina aquàtica. Aquest any, i com a prèvia dels JJOO de Tokyo 2021, hi ha dos caps de cartell brutals, per una banda l’alemany Florian Wellbrock i per l’altra l’holandesa Sharon van Rowendaal. Wellbrock és l’actual campió del món en 10K i diverses vegades medallista europeu. Van Rowendaal és la campiona olímpica de 10K i ha estat 7 vegades campiona d’Europa. Espectacular!

La competició començarà el divendres a les 10.00 h amb la prova reina, els 10K tant en categoria masculina com femenina. A partir de les 13.00 h es nedaran els 5K de la categoria infantil. Dissabte també a les 10.00 h es farà la prova curta, els 5K i a les 11.45h es donarà la sortida als juniors en la distància de 7,5K. La tarda serà el torn per als màsters que nedaran a partir de les 17.00 h un circuit de 3K. Diumenge es farà la competició d’equip, un relleu d’un total de 5K que començarà a les 10.00h, a les 11.45h serà el torn per els màsters. 

 

La competició es podrà veure en directe per ESPORT 3, tant el divendres a les 10.00 h els 10K com el dissabte també a les 10.00 h els 5K. 

 

Tota la informació la podeu trobar clickant aquí 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE