AAOO – CAROLINA OLIVEIRA QUARTA DEL MÓN JÚNIOR

16 set. 2022 | AAOO – Gran Fons

Carolina Oliveira 4a classificada a la prova dels 5 km 14-15 anys al Campionat del Món Júnior d’Aigües Obertes que s’està disputant a les Seychelles.

Després d’una nit amb tempesta tropical, la prova ha començat més d’una hora tard però això no ha impedit que la nedadora del CN Caldes fes una molt bona sortida on s’ha col·locat entre les primeres, amb un ritme molt intens des de l’inici. A partir del 2n quilòmetre, les 4 nedadores del cap de cursa s’han començat a desprendre del grup, on Carolina lluitava per mantenir-se entre les millors. 

Carolina ha completat el recorregut a Beau Vallon en 52:32.6, a 26 segons de la tercera classificada, Noa Martín, del CN Ferca San José, i a 40 segons de l’or que s’ha penjat la nord-americana Claire Weinstein. La plata ha estat per la nedadora de Turquia Tuna Erdogan.

Molt bona actuació de la nedadora calderina que forma part del grup de tecnificació de la Federació Catalana de Natació al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

L’entrenador de la FCN, Marc Tribulietx, ha acompanyat la Carolina en tota la seva preparació i forma part del staff tècnic que s’ha desplaçat a Mahé.

Enhorabona equip!

 

CONSULTA ELS RESULTATS

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE