AAOO-GRAN FONS – Guillem Pujol i Luisa Mar Morales campions de la Travessia del Port

1 jul. 2017 | AAOO – Gran Fons

Aquest matí el moll de Bosch i Alsina ha estat l’escenari ideal per acollir la mítica travessia d’aigües obertes organitzada pel CN Atlètic Barceloneta, la 90 edició que a més de ser la 8a etapa de la Copa Catalana de Fons i del Circuit Català de Travessies, també ha estat 3a etapa de la Copa d’Espanya i 2a etapa de la Copa d’Europa.

A la prova dels 5.000 metres absoluta de la Travessia al Port de Barcelona el nedador català del CN Mataró Guillem Pujol ha estat el campió i la nedadora del CN Granollers Luisa Mar Morales ha estat la campiona. Pel què fa a la prova infantil, Martí Cotonat del CN Catalunya ha estat el campió dels 1.000 metres i Laia Cruz del CN Atlètic-Barceloneta campiona en categoria femenina. En categoria menors, que també han nedat 1.000 metres, el campió ha estat Ignacio Lucero i la campiona femenina ha estat Marina Gil, ambdós del CN Atlètic Barceloneta. Els màsters també han tingut la seva prova, han nedat 1000 metres i el campió ha estat Jordi Creus del CN Sabadell i la campiona Mireia Flores del CN L’Hospitalet. Pel què fa a la travessia dels 2500 m els campions han estat: George Savescu (CN VILANOVA) i Andrea López (CN ATLÈTIC-BARCELONETA)

 

Felicitats a tots els participants, als campions i campiones i en especial al CN Atlétic Barceloneta per l’èxit organitzatiu.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE