AAOO-GRAN FONS – Resultats Campionat de Catalunya de fons indoor

15 gen. 2018 | AAOO – Gran Fons

Aquest dissabte s’ha disputat el Campionat de Catalunya de fons indoor a la piscina de 25m Carles Ibars del C.N. Sabadell. Aquesta competició conforma la 3a etapa de la Copa Catalana de Fons i és la fase territorial per a poder participar al Campionat d’Espanya.

El Campionat l’ha guanyat el CN Cervera, segon el CN Granollers i tercer el CN Sabadell. Cristina Garcia del CN Lleida ha estat la campiona i Arnau Honrubia del CN Sant Andreu el campió.

En 2.000 metres lliures de la categoria infantil, els clubs guanyadors han estat: el C.N. Piera en la prova masculina, el C.N. Sabadell en la femenina i el C.N. Lleida en total (que suma la classificació de noies i la de nois).

En la prova de 3.000 metres lliures de junior 1 han acabat guanyadors el C.N. Sabadell en masculina i el C.N. Mataró en la femenina, essent el C.N. Sabadell el campió en la classificació total. En junior 2, l’equip vallesà també ha guanyat a la competició femenina però s’ha imposat el C.N. Cervera tant en la prova masculina com en la classificació total.

Per últim, en la categoria absoluta, el C.N. Mataró ha estat el club guanyador en la categoria masculina i el C.N. Granollers en la femenina i la total.

 

TOTS ELS RESULTATS DE LA COMPETICIÓ ELS TROBARÀS CLICKANT AQUÍ

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE