AAOO – SIMON BARBIEUX I ZOE WERLIK GUANYEN LA TRAVESSIA DE L’ESCALA

27 ag. 2023 | AAOO – Gran Fons

Més de 600 participants han près part, aquest dissabte, en la 14a Travessia de L’Escala, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala.

Simon Barbieux s’ha imposat en categoria masculina. El nedador francès ha completat el recorregut de 2200 metres en 26.18. En segon lloc s’ha classificat Nil Ibáñez, del CN Atlètic-Barceloneta, amb un temps de 26.21. Tercer ha arribat Gerard Roura, del GEIEG (26.24).

La primera classificada femenina ha estat la nedadora del CN Badalona, Zoe Werlik, amb un registre de 29.48. En segon lloc s’ha classificat Júlia Coll, del CN Olot (30.17). Tercera ha arribat Alba Roldan, del Jerez Máster (31.38).

En la distància de 900m, Port d’en Perris, ha guanyat Joel Arredondo, del CN Lloret de Mar, Biel Ibáñez, del CN Banyoles, ha estat segon, i Pablo Domènech, del GEN Roses, tercer. En categoria femenina ha guanyat Júlia Coll, del CN Olot, seguida de Núria Gifreu, també del CN Olot, i Paula Carmona, del CN Banyoles.

En la Cargolada, de 600m, han pujat al podi Alan Mateo, del GEIEG, Marc Pla, del CN Calella, i Guillermo Boerio, de la Fundació Claror, en categoria masculina, i Blanca Costa, del CN Olot, Mariane Ahumada, del CN Olot, i Gina Artigas, del CN Banyoles, en categoria femenina.

Tots els resultats

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE