ESCOLA DE TÈCNICS – Informació sobre titulacions necessàries per a poder exercir com a tècnic a Catalunya

18 oct. 2021 | Escola de Tècnics

La Federació Catalana de Natació ja fa anys que treballa en una de les línies estratègiques essencials per l’èxit esportiu i un dels puntals de les estructures de cada esport, i és la formació dels tècnics esportius.

En aquest sentit, la FCN té un departament exclusiu per la formació, l’Escola de Tècnics. Un departament que treballa en línia amb les institucions i les administracions catalanes que regulen les formacions. En aquest sentit, s’ha de tenir en compte que la FCN imparteix cursos reglats i aprovats per l’Escola Catalana de l’Esport, uns cursos i unes titulacions que són les úniques que permeten inscriure els professionals al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya). Condició indispensable per a poder exercir de tècnic a Catalunya. 

L’Escola de Tècnics de la FCN té cursos de formació per a entrenadors i entrenadores de totes les disciplines esportives i el que és més important, segmentats en funció de les categories d’edat amb les què els tècnics treballen cada dia d’acord amb els perfils professionals que marca la Llei de Professionals de l’Esport a Catalunya.

És per aquest motiu que hem elaborat uns slides informatius de cada esport a on trobareu informació bàsica sobre l’Escola de Tècnics de la FCN i els cursos de formació. 

 

ropec wp

 

ropec sincro

 

ropec salts

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE