MÀSTERS – DISPUTAT EL IX TROFEU MÀSTERS CIUTAT DE SANT ADRIÀ

11 abr. 2024 | Màsters

171 participants de 33 clubs van disputar dissabte el IX Trofeu Màsters Ciutat de Sant Adrià, 9a etapa del Circuit Català de Trofeus de Natació Màster.

En el millor rendiment per punts en categoria masculina, es va imposar Mario Navea, de la UE d’Horta (829 punts), pel seu temps als 50m braça +25 (28.73), que també va suposar rècord del Circuit Màster FCN en piscina de 25 metres.

En categoria femenina, va guanyar Judith Arenal, del CN Salou (683 punts), per la seva marca aconseguida als 50m lliure +25 (28.38), rècord del Campionat.

Els nedadors amb més edat de la competició van ser Peder Lee Dahlberg, del CN Aquamàsters, amb 75 anys, i Glòria Guerrero, del Club Nagi, amb 80 anys.

També es va entregar una placa d’agraïment a Quima Albesa, antiga nedadora del Club Natació Sant Adrià, per tota la seva trajectòria dins i fora de les piscines durant els seus 86 anys.