WATERPOLO – CNAB a la FINAL 8 de la CHAMPIONS. Sabadell, victòria

19 abr. 2018 | Waterpolo

El CN Atlètic-Barceloneta ja és a la FINAL 8 de la màxima competició europea de clubs. Els de Chus Martin han guanyat 6-8 al OSC Budapest i per tant matemàticament ja estan classificats per la final. Per la seva banda, l’Astralpool CN Sabadell també ha aconseguit sumar els 3 punts, aquest cop contra l’Alphen per 14 a 16, una victòria, però, estèril ja que ja no poden lluitar per ser a la final.

Els mariners han jugat aquesta tarda la 12a jornada de la Champions League de waterpolo contra el OSC Budapest. Els de la Barceloneta sabien que la victòria tenia premi especial, la classificació per la finalíssima de Gènova i ho han aconseguit en un partit que han dominat en el primer parcial per 1-4. En el segon els hongaresos han deixat el marcador 1-0 i en el còmput general els catalans seguien dominant per 2-4. El tercer període ha acabat 3-7 a favor dels catalans que han reblat el resultat en els últims 8 minuts amb un 6-8 definitiu. La propera jornada serà a Sant Sebastià el dissabte 28 d’abril a les 12.00 h contra el Brescia.

D’altra banda l’Astralpoo CN Sabadell ha jugat contra el AZC Alphen holandès, cuer de la taula, un partit sense massa transcendència ja que els dos rivals no tenen cap opció de ser a la finalíssima. Tot i així victòria dels catalans per 14 a 16 en un partit que s’ha decidit en els últims 8 minuts. Propera jornada diumenge 29 d’abril a les 12h contra Spandau de Berlin.