WATERPOLO – L’ASTRAPOOL CN SABADELL ESTÀ A LA FINAL

20 abr. 2024 | Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell s’ha imposat al CN Sant Andreu en la primera semifinal de la LEN Champions League Women per 14 gols a 9.

Partit molt emocionant en el que l’experiència del Sabadell ha estat decisiva per endur-se la victòria.

Han passat més de 4 minuts per obrir el marcador. Ha estat Sofia Giustini amb un xut ajustat al pal. En la següent jugada, el Sant Andreu també ha vist porta. Gisel·la Farré ha marcat des de l’extrem. Nona Pérez, ha avançat l’equip santandreuenc en una acció en superioritat. A l’altra banda, el Sabadell ha materialitzat un contratac preciós entre Bea Ortiz i Judith Forca. El primer quart ha finalitzat amb el resultat de 2-2.

L’equip vallesà ha posat la directa en el segon període. Bea Ortiz i Irene González han avançat l’Astralpool. La neerlandesa Roline Schuijt ha parat el cop en una acció en superioritat, però 3 dianes seguides d’Irene González, Irene Casado i Sofia Giustini obrien una bretxa de 4 gols (3-7). El conjunt de Javi Aznar ha entrat de nou al partit amb els encerts de Nona Pérez i Elena Ruiz. S’ha arribat al descans amb el resultat de 5-8.

En la represa, el CN Sant Andreu ha ajustat diferències i ha guanyat el parcial (3-2), amb gols d’Alba Muñoz, des de la boia, i dues dianes d’Elena Ruiz. Irene González i Bea Ortiz han marcat pel Sabadell. Així s’arribava a l’últim quart, amb un parcial de 8-10.

En l’últim període, un gol que ha hagut de ser revisat pel VAR, ha començat a decantar la semifinal per a les actuals campiones d’Europa. En la jugada posterior el Sant Andreu havia forçat el penal, però lògicament no s’ha arribat a executar.

Irene González, amb cinc, i Sofia Giustini, amb quatre dianes, han estat les màximes golejadores del Sabadell, mentre que pel Sant Andreu, Nona Pérez i Elena Ruiz, amb 3, han estat les màximes referents ofensives.

L’Astralpool CN Sabadell lluitarà demà per la seva setena corona europea. Serà a les 14:00 hores a la piscina Nova de l’Escullera del CN Barcelona.