ARTÍSTICA – CN Sabadell campió d’Espanya infantil

27 juny 2021 | Nat. Artística

El CN Sabadell s’ha proclamat Campió d’Espanya d’estiu en la suma total de totes les proves i els clubs catalans han dominat els podis d’equip i combo.

En figures, el podi de l’any 2008 ha estat encapçalat per la nedadora Alba Rosal del CN Sabadell i en tercera posició s’ha situat Paula Marcipar del CN Kallípolis. En el podi del 2007, Xènia de la Puente del CN Sabadell s’ha penjat la medalla de plata i Isabel Shuang del CN Mataró la de bronze.

En la competició per equips, on s’ha sumat el resultat de la prova de figures a la competició grupal, el CN Sabadell ha aconseguit la medalla d’or amb un total de 149,1799 punts, el CN Granollers s’ha emportat la plata amb 148,8816 punts i el CN Kallípolis la de bronze amb 146,0464 punts. En rutina combinada, els tres clubs han tornat a ocupar el podi però aquesta vegada el CN Granollers ha estat el campió aconseguint 79,3668 punts, el CN Kallípolis subcampió amb 79,0332 punts i el CN Sabadell ha acabat en tercera posició amb 77,9668 punts. En duet, Meritxell Ferré i Marta Font del CN Sabadell han quedat segones amb una puntuació total de 152,6369 punts, on també s’ha sumat el resultat de la prova de figures a la competició per parelles.

El Campionat d’Espanya de rutines infantil s’ha celebrat aquest cap de setmana a les piscines del CN Metropole de Las Palmas de Gran Canaria i ha comptat amb la presència de quatre clubs catalans: el CN Sabadell, el CN Granollers, el CN Kallípolis i el CN Mataró.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE