NATACIÓ ARTÍSTICA – 5 MEDALLES CATALANES A LA 1a ETAPA DE LA WORLD CUP

7 abr. 2024 | Nat. Artística

Des de divendres, s’ha disputat la 1a etapa de la Copa del Món de Natació Artística a Pequín.

Isabel Shuang ha aconseguit la seva primera medalla internacional absoluta com a solista. La nedadora del Centre Natació Mataró ha guanyat la medalla de plata en Solo lliure (206.7833 punts). La xinesa Huiyan Xu ha estat primera (240.3021 punts).

Jordi Cáceres ha aconseguit dues medalles individuals. En el Solo tècnic s’ha penjat la medalla d’or (190.8916 punts) i, en el Solo Lliure, ha estat plata (163.5543), per darrere l’italià Filippo Pelati.

El nedador del CN Granollers ha guanyat dues medalles més, la primera, una plata en Duet Tècnic Mixt, formant parella amb Emma Garcia, del CN Sabadell (195.5616 punts). El duo xinès Guo-Ji s’han emportat l’or. I la segona, en el Duet Mixt Lliure, un bronze amb la seva companya de club, Judith Calvo (151.5945). Itàlia i Kazakhstan han ocupat les dues primeres posicions.

Mireia Hernández, del CN Granollers, s’ha classificat en sisena posició en Solo tècnic (195.9867 punts). En Duet Lliure, Isabel Shuang, del CN Mataró, i Roció Calle, de l’AD Sincro Retiro, han estat quartes (190.8717 punts).

Del 3 al 5 de maig, es disputarà la segona etapa de la World Cup de Natació Artística a París.