NATACIÓ ARTÍSTICA – 4 MEDALLES I LA CLASSIFICACIÓ OLÍMPICA

11 febr. 2024 | Nat. Artística

La Selecció de Natació Artística, amb 7 catalanes, ha aconseguit 4 medalles al Campionat del Món de Doha.

Iris Tió, Dennis González, Paula Ramírez i Berta Ferreras (CN Kallípolis), Txell Mas (CN Les Franqueses), Txell Ferré (CN Sabadell) i Mireia Hernández (Coraplax CN Granollers) han format part d’aquest èxit. Emma Garcia (CN Sabadell), que no s’ha pogut recuperar del tot d’una lesió a l’esquena, ha viatjat a la capital qatarí però no ha nedat.

Iris Tió s’ha penjat 2 medalles, el bronze en Duet tècnic, juntament amb Alisa Ozhogina, i la plata en Equip Tècnic.

Dennis González també ha guanyat 2 medalles, el bronze en Solo lliure i la plata en Duet lliure, formant parella amb Mireia Hernández.

El Duet femení ha aconseguit la classificació directa per a participar als Jocs Olímpics. El bronze en Duet tècnic i el quart lloc en Duet lliure han atorgat a Tió-Ozhogina el bitllet per a París 2024.

També l’Equip estarà a la capital francesa, del 5 al 10 de febrer de 2024. Finalment ha estat segon en la classificació olímpica, amb una plata en Equip tècnic, un quart lloc en Equip lliure i una cinquena posició en la Rutina acrobàtica.

“Iris Tió: “Ho hem donat tot a l’aigua. Volem millorar i sabem que podem millorar més perquè tenim molt recorregut encara. Aquestes medalles són una gran recompensa i una gran motivació per seguir entrenant”.

Dennis González: “Havia de fer més rutines que a l’anterior mundial i, a més, he tingut un problema als braços, pràcticament des del primer dia, però m’he focalitzat en la competició, pas a pas, i l’últim dia ha acabat de la millor manera, amb una plata”.

Paula Ramírez: “Porto molts anys competint i no havia vist mai tants països tan bé. Això ens fa estar més orgulloses. Hem millorat moltíssim durant aquests anys, però superar tants països que estan tan bé és increïble.”

Tots els resultats

Foto: World Aquatics

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE