Clubs Catalans triomfen en el Campionat de Catalunya Open Màster de Natació Artística

8 jul. 2024 | Màsters

Aquest passat dissabte, les piscines municipals de Montjuïc han acollit amb èxit la IV edició del Campionat de Catalunya de Natació Artística Open Màster. L’esdeveniment, organitzat per CE Panteres Grogues i la Federació Catalana de Natació, ha comptat amb la participació de clubs catalans que han demostrat un alt nivell en aquesta competició internacional.
El C.N Kallípolis ha destacat en diverses categories i proves. En la categoria 25-34 anys de l’Equip Lliure, va aconseguir la medalla de plata, mentre que en la categoria 50-64 anys en rutines Combinades va obtenir l’or i el bronze. A més, van aconseguir una medalla de plata en el Duet Lliure Mixt en la categoria de 25-29 anys.
D’altra banda, el CE Panteres Grogues ha aconseguit el bronze tant en la categoria 25-34 anys de l’Equip Lliure com en la categoria 35-49 anys, l’or en Solo Lliure Femení en la categoria 60-69 anys i bronze en duet lliure femení en categoria 25-29 anys.
El CE Europa Sports Centre ha destacat amb una medalla de bronze en la categoria Premàster del Solo Lliure Femení, una medalla de plata i una de bronze en la categoria Premàster del Duet Lliure i a més, han aconseguit l’or en la categoria Premàster del Duet Tècnic Femení i del Solo Tècnic Femení.
Altres èxits inclouen al CN Les Franqueses amb medalla de bronze en la categoria 35-49 anys en rutines Combinades i plata en el Duet Lliure de 40-49 anys. El CN Manresa va obtenir una medalla de plata en la categoria 50-64 anys en rutines Combinades, mentre que el CN Tàrraco va guanyar una medalla de plata en la categoria 35-39 anys de l’Equip Tècnic i bronze en el Solo Tècnic Femení en Premàster.
A més, cal destacar que el club Sincrogestió va guanyar un bronze en les rutines combinades en la categoria de 25-34 anys.
Aquesta competició celebra la dedicació i la perseverança dels esportistes màsters, contribuint a fer del Campionat un esdeveniment memorable pel seu compromís i passió en aquesta disciplina. Enhorabona a tots!

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE