Seguim amb Més Novetats, Campionat d’Europa Màster de Belgrad

3 jul. 2024 | Màsters

El Campionat d’Europa Màster de Belgrad està sent testimoni d’excel·lents actuacions dels nostres esportistes catalans, que han guanyat un conjunt de medalles i aconseguit marques destacades.

🥇 Assad Naber del CE Mediterrani s’ha proclamat campió en els 100 metres lliure amb un temps de 58.66 i ha obtingut la medalla de bronze en els 50 metres lliure en la categoria 45-49 anys. Un doble triomf que mereix una gran enhorabona!

🥈 Montse Gomariz ha obtingut la medalla de plata en els 100 metres papallona en la categoria 50-54 anys, demostrant la seva excel·lència i dedicació a la natació.

🥇 Fred del CN Aquamàsters ha obtingut la seva tercera medalla d’or, aquesta vegada en la prova dels 400 metres lliure en la categoria +85 anys. Un èxit que ressalta la seva perseverança i talent.

🥉 Francesca Zanini ha aconseguit la tercera posició en els campionats d’Europa màsters en els 100 metres esquena (25-29), un altre gran assoliment per a l’equip català.

Aquests resultats són un reflex del treball dur i la passió dels nostres esportistes. Continuem amb molt més, i ens encarem ja cap al final del campionat amb molta il·lusió i orgull. Felicitats a tots!

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE