FEDEARCIÓ – La piscina Sylvia Fontana de Tarragona acollirà 5 competicions de la FCN

31 gen. 2019 | Federació

La piscina de 50 metres Sylvia Fontana, situada a l’Anella Mediterrània, acollirà des d’aquest estiu cinc competicions de la Federació Catalana de Natació. Aquest dijous la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, i el president de la Federació, Enric Bertrán, han signat els convenis que formalitzen l’organització conjunta d’aquestes proves en una roda de premsa celebrada a les instal·lacions del Patronat Municipal d’Esports, a Campclar. A l’acte també ha assistit Josep Maria Claver, president del Club Natació Tàrraco, entitat que contribuït a fer possible aquest acord.

El conveni contempla que a partir d’aquest estiu l’equipament aquàtic acollirà les competicions següents:

• El XXXV Campionat de Catalunya de Natació OPEN Màster, que es disputarà el 2020 i 2022.

• El Campionat de Catalunya d’estiu Infantil, que es disputarà del 5 al 7 de juliol de 2019, i els anys 2020, 2021 i 2022

• Final Territorial Benjamina de natació, que es disputarà el 2020.

• La Copa Catalunya Absoluta de waterpolo, que es disputarà el setembre de 2019.

• El Campionat de Catalunya de Rutines de Natació Sincronitzada, que es disputarà el 2022.

 

La consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha destacat: “La celebració de les proves de natació i waterpolo a la piscina Sylvia Fontana a l’última edició dels Jocs Mediterranis que va rebre una valoració molt positiva per part dels esportistes i els organismes federatius, fet que ha despertat l’interès per a aquesta instal·lació”. I ha afegit: “Treballem amb l’objectiu que aquest equipament, com el conjunt d’instal·lacions esportives municipals, en especial les ubicades a l’Anella Mediterrània, puguin acollir múltiples competicions i continuar donant servei a l’esport de base i als practicants amateurs”. 

Des de la Federació Catalana de Natació, el seu president, Enric Bertrán, ha declarat: “Per nosaltres aquest és un acord sense precedents del qual n’estem molt contents. La piscina Sylvia Fontana és una piscina ja emblemàtica i el fet de poder tenir 5 competicions de diferents disciplines en els propers anys ens genera molta satisfacció”. A més a més, Bertrán considera que: “Poder fer competicions dels nostres esports en aquesta instal·lació és dinamitzar i promocionar els nostres esports tant a les comarques de Tarragona com a tot el territori català”.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE