FEDERACIÓ – 36 esportistes FCN al Mundial de Budapest

12 jul. 2017 | Federació

Tot és a apunt per a què divendres 14 de juliol es doni el tret de sortida al 17è FINA WORLD CHAMPIONSHIP Budapest 2017. Una cita ineludible pels esports aquàtics de tot el món i a on podrem gaudir de la participació catalana amb un total de 36 esportistes de la FCN que representen el 70% de la delegació de la RFEN. 

Les primeres en saltar a l’aigua, en un complex meravellós, enmig de la ciutat de Budapest, seran les noies de la sincronitzada, serà el divendres 14 de juliol. La selecció està formada per 12 esportistes, 7 de les quals són catalanes. Ona Carbonell del C.N.Sabadell serà la solista i farà parella en la modalitat de duet amb la catalana Paula Ramírez del C.N.Kallípolis, en equip i combo també estaran: Ariadna Ariso, Helena Jaumà, Txell Mas les tres del C.N.Granollers i Berta Ferreras del C.N.Kallípolis que a més a més farà parella amb Pau Ribes del C.N.Granollers en el duet mixt. Les finals de la sincro seran cada matí a les 11.00 h i a la tarda a partir de les 19.00 h les eliminatòries. 

Dissabte 15 de juliol veurem nedar a l’únic català convocat per aigües obertes, Antonio Arroyo del C.E.Mediterrani. Arroyo participarà a partir de les 10.00 h a la prova dels 5km al llac Balaton. 

A partir del diumenge 16 de juliol comença el waterpolo. L’equip femení format al complet per jugadores de clubs catalans, 13 de 13, debutarà a les 12.10 h contra Nova Zelanda, el següent matx serà el dimarts 18 de juliol a les 9.30 h contra USA i acabarà la fase de grups el dijous 20 de juliol a les 21.30 h contra Sud Àfrica. En el cas dels nois l’equip és de majoria de jugadors de clubs catalans essent 11 dels 13 convocats. Els de David Martín debutaran el dilluns 17 de juliol a les 13.30 h contra Grècia, el següent partit serà el dimecres a les 12.10 h contra Sèrbia i acabaran la fase de grups el divendres 21 de juliol a les 9.30 h contra Sud Àfrica. 

Les convocades catalanes i/o clubs catalans per Miki Oca són: Anni Espar, Clara Espar, Judith Forca, Pili Peña, Bea Ortiz, Mati Ortiz, Paula Leitón i Laura Ester del C.N.Sabadell; Marta Bach del C.N.Mataró; Paula Crespí i Helena LLoret del C.N.Sant Andreu; Anna Gual del SIS Roma i Sandra Domene del C.N.Terrassa. Pel què fa als jugadors catalans i/o de clubs catalans convocats per David Martín són: Dani López Pinedo, Marc Minguell, Fran Fernández, Álex Bustos, Roger Tahull, Alberto Munárriz i Blai Mallarach del C.N.Atlètic Barceloneta; Albert Español de l’Olympiacos; Alvaro Granados del C.N.Terrassa; Miguel del Toro del C.E.Mediterrani i José Motos del C.N.Sabadell. 

La natació serà l’última de començar, a partir del diumenge 23 de juliol, 5 esportistes catalans i/o de clubs catalans, d’un total de 8 convocats, seran els protagonistes del DUNA ARENA de Budapest. Mireia Belmonte, Jèssica Vall i Àfrica Zamorano del C.N.Sant Andreu, Antonio Arroyo del C.E.Mediterrani i Miguel Duran del C.N.Sabadell. 

 

CALENDARI DE COMPETICIÓ – BUDAPEST 2017

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE