FEDERACIÓ – 50 esportistes de clubs catalans al Mundial de Gwangju 2019

9 jul. 2019 | Federació

Divendres 12 de juliol comença el Campionat del Món Gwangju 2019, Corea del Sud. Una competició que acabarà el diumenge 28 i a on participen 50 esportistes de clubs catalans. 50 esportistes amb llicència de la FCN i que representen gairebé el 80% de tota la delegació de la RFEN. 

 

NATACIÓ ARTÍSTICA

La competició més top d’aquest any comença aquest divendres 12 de juliol amb el debut de la natació artística i les eliminatòries de solo i duet tècnic. En aquest mundial es repartiran 10 medalles en natació artística, ja que s’incorpora una nova modalitat, la rutina highlight a on la selecció estatal va tornar amb medalla d’or de la Copa d’Europa. Per tant, les modalitats en artística seran: solo tècnic i lliure, duet i duet mixt tècnic i lliure, equip tècnic i lliure, combo i highlight. En natació artística 9 de les 14 seleccionades són catalanes:

Ona Carbonell, Abril Conesa, Berta Ferreras, Emma Garcia, Cecilia Jiménez, Txell Mas, Paula Ramírez, Pau Ribes i Iris Tió

 

AIGÜES OBERTES I NATACIÓ

En aigües obertes, especialitat que debutarà el dia 13 de juliol, la natació catalana tindrà un representant, Guillem Pujol que nedarà els 5k i els 10k (13 i 16 de juliol, respectivament)

La natació començarà el diumenge 21 de juliol amb la presència de 6 catalans d’un total de 9 seleccionats: Mireia Belmonte (200 i 400 estils, 200 papallona, 400, 800 i 1500 lliures), Marina Garcia (200 braça), Lidón Muñoz (50 i 100 lliures), Jèssica Vall (50, 100 i 200 braça), Àfrica Zamorano (100 i 200 esquena). Joanllu Pons (200 papallona i 400 estils)

 

WATERPOLO FEMENÍ I MASCULÍ

En waterpolo masculí i femení tots els integrants de les dues seleccions són de clubs catalans. Els 13 membres de cada selecció pertanyen a clubs catalans. A més, en waterpolo femení s’incorpora una nova especialitat, el beach waterpolo a on s’ha convidat a la selecció femenina de la RFEN i totes les convocades són de clubs catalans. 

Waterpolo femení: Marta Bach, Paula Crespi, Anni Espar, Clara Espar, Laura Ester, Judith Forca, Maica Garcia, Irene González, Paula Leiton, Bea Ortiz, Pili Peña, Ma. Elena Sánchez i Roser Tarragó

Beach waterpolo femení: Alejandra Aznar, Silvia Morell, Anna Gual, Helena Lloret, Alba Bonamusa, Helena Dalmases, Sandra Domene

Waterpolo masculí: Alberto Munarriz, Dani López-Pinedo, Marc Larumbe, Alejandro Bustos, Fran Fernández, Roger Tahull, Felipe Perrone, Alvaro Granados, Blai Mallarach, Guillem Garcia, Miguel de Toro, Sergi Cabanas, Edu Lorrio i Alberto Barros

 

HIGHDIVING

Celia Fernández, la saltadora madrilenya que entrena al CAR de Sant Cugat amb llicència del Joan Pelegrí, també estarà a Gwangju amb els salts de gran alçada, HighDiving que tindrà dues rondes, el 22 i el 23 de juliol. 

 

INFORMATION AND RESULTS

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE