FEDERACIÓ – CREU DE SANT JORDI per la FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ

1 des. 2021 | Federació

La Generalitat de Catalunya ha concedit la Creu de Sant Jordi, una de les màximes distincions del Govern de Catalunya, a la Federació Catalana de Natació. La nostra entitat ha estat distingida amb aquest gran reconeixement en l’any del seu centenari. 

La Creu de Sant Jordi ha estat concedida a la Federació Catalana de Natació per ser una de les federacions deganes de l’esport català que compleix 100 anys de vida aquest 2021 i per esdevenir un referent internacional tant pels èxits esportius com per la seva capacitat organitzativa. També per reconèixer la seva participació en grans esdeveniments esportius com els Jocs Olímpics de Barcelona del 1992 o la LEN Champions League, i la seva implicació en la formació de 255 esportistes olímpics que han obtingut un palmarès excepcional tant en competicions estatals com internacionals.

En aquest sentit el President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, ha declarat que: “Estem molt contents d’aquest reconeixement immens. La Creu de Sant Jordi és una distinció de màxim nivell i rebre-la en aquest any del centenari és un motiu més d’alegria i orgull per la nostra història. Vull agrair a tothom, clubs, presidents, esportistes, tècnics, directius, jutges, àrbitres, voluntaris i totes les famílies que durant aquests 100 anys han format i formen part de la nostra història”.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE