FEDERACIÓ – DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA, la gran gala dels esports aquàtics

28 maig 2018 | Federació

Un any més la Federació Catalana de Natació celebra la seva festa per a premiar a tots els i les esportistes, institucions i personalitats del món aquàtic que han destacat durant el 2017. La XVII DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA es celebrarà el proper dilluns 4 de juny. Per descomptat serà la nit de l’esport femení amb premis per Ona Carbonell, doble medallista al Mundial de Budapest, Mireia Belmonte, campiona del món a Budapest 2017 i la selecció de waterpolo femení, subcampiones del món. Cal destacar d’aquest equip a Laura Ester, escollida MVP de l’any per la LEN i també a dos noms que rebran un homenatge, Ona Meseguer i Laura López, ja que el 2017 es van retirar. 

Per altra banda, la FCN també lliurarà els premis als 15 millors clubs de Catalunya, essent els 3 primers el CN Mataró com a tercer, el CN Sant Andreu segon i el CN Sabadell que repeteix com a Millor Club de Catalunya. La XVII Diada de la natació catalana també premiarà a la nedadora paralímpica Núria Marquès que en l’últim mundial va aconseguir 6 medalles, 3 de les quals d’or. Les seleccions juniors de waterpolo, les noies campiones d’Europa i els nois subcampions, així com les juniors de natació artística també obtindran un premi, igualment els nedadors màsters i els que participen en els circuits de travessies i a la Copa Catalana de Fons

La màxima distinció de la FCN, l’escut d’or aquest any, serà per Miquel Torres, Gaspar Senis i Josep Lluis Galé. Tots ells imprescindibles per la història de la natació catalana. Lluís Masberenguer, de qui vem plorar la seva pèrdua en el 2017, també rebrà un reconeixement a títol pòstum, en memòria i homenatge a la seva gran tasca al capdavant de la natació i el waterpolo gironí. 

En definitiva, la nit del 4 de juny, serà de nou un homenatge als nostres campions i campiones i a totes aquelles persones i institucions que any rere any fan més gran els nostres esports. 

 

Gràcies i Felicitats. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE