FEDERACIÓ – Dues grans competicions per aquest mes de juny de la Federació Catalana de Natació

8 juny 2017 | Federació

Aquest mes de juny la Federació Catalana de Natació organitza dues grans competicions internacionals. La primera els dies 13 i 14 de juny amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació, com sempre un mini mundial a la piscina del C.N.Sant Andreu, i la segona el dia 28 de juny a les 19h a les Piscines Picornell Espanya- Itàlia de waterpolo masculí per commemorar la final olímpica de Barcelona 92. En aquest sentit, les dues competicions que es poden celebrar per la gran col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el suport de la Secretaria General de l’Esport, estan emmarcades dins l’agenda esportiva dels 25 anys dels JJOO Barcelona 92, per tant, els protagonistes d’aquells JJOO tindran un protagonisme especial en el decurs dels dos esdeveniments. De fet, tant nedadors com waterpolistes ja han confirmat la seva presència. 

Avui, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha estat l’escenari escollit per a fer la presentació de les dues competicions i per celebrar el bon estat de salut tant de la natació com del waterpolo a casa nostra. Per això ens han acompanyat a més de les autoritats Enric Bertrán, President de la FCN; Àngel Bernet, President del C.N.Sant Andreu; Santi Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona i David Escudé, comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, també han estat Sílvia Parera i Marta González; Dani Ballart i Dani López Pinedo i Sarai Gascón i Jordi Marí. Esportistes olímpics i paralímpics que van participar als JJOO de Barcelona 92 i d’altres que llavors eren encara molt petits, però que ara són esportistes destacats, medallistes internacionals. 

 

TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA DE NATACIÓ. 

marta i silviaUn mini mundial a al piscina del C.N.Sant Andreu els dies 13 i 14 de juny. Com sempre una competició que forma part com a membre fundadora del circuit de natació europeu Mare Nostrum que comença aquest cap de setmana a Mònaco, segueix a Barcelona i acabarà a Canet en Roussillon.  Aquest any a Barcelona hi participaran nedadors i nedadores de la talla de Mireia Belmonte, Katinka Hosszu, les germanes Campbell amb tot el primer equip d’Austràlia, la selecció italiana, el nedador hongarès Laszlo Cseh, la campiona olímpica i del món Sarah Sjostrom i un llarg etcètera de noms que podràs conèixer a través d’aquest enllaç

 

TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA DE WATERPOLO

danisEspanya – Itàlia a les Piscines Picornell dimecres 28 de juny a les 19 h. Un partit que servirà per a recordar la increïble final olímpica que es va viure a les Picornell 25 anys enrere, convertint el waterpolo a casa nostra en un fenomen. Aquest partit a més a més de la càrrega emotiva que porta de per sí, també serà una nova oportunitat pels jugadors actuals de medir-se abans del Mundial que se celebrarà el mes de juliol a Budapest. 

 

 

TOTES LES FOTOGRAFIES DES LA PRESENTACIÓ

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE