FEDERACIÓ – Enric Bertrán rep la insígnia d’or de la FAN, en una visita institucional per renovar el conveni

23 febr. 2022 | Federació

 

La Federació Andorrana de Natació de la mà del seu president, Joan Clotet ha lliurat a Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació, la insígnia d’or amb motiu de la visita portada a terme durant la setmana passada a Andorra. Enric Bertrán, que a més forma part de la Junta Directiva de la Real Federación Española de Natación, ha estat de visita pel Principat on va poder visitar també les instal·lacions del Centre de Tecnificació d’Ordino i es va entrevistar amb el Secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruíz. Enric Bertrán també va visitar el Centre Esportiu d’Ordino on va aprofitar per entrevistar-se amb el Conseller d’Esports de la parròquia, Jordi Serracanta.

 

Les relacions entre la FAN i la FCN són excel·lents i per aquest motiu, en el final del mandat d’Enric Bertrán amb la Federació Catalana, les dues institucions han aprofitat la trobada per reafirmar el seu compromís de suport mutu amb l’actualització del conveni que tenia data de 1997. Bertrán ha estat acompanyat del vicepresident Pere Robert i Joan Clotet, del vicepresident Xavier Domingo.

 

Joan Clotet ha expressat el seu agraïment per l’estada a Andorra d’Enric Bertrán al dir que “ha estat un detall molt gran cap a la FAN i cap a la natació andorrana que el president de la Federació Catalana hagi vingut, en la seva recta final de mandat a Andorra, per conèixer com treballem i les instal·lacions que tenim”. Clotet ha afegit “la insígnia d’or a Enric Bertrán és el reconeixement de tot un país a l’ajuda que ha donat a nedadors, entrenadors, àrbitres, clubs d’Andorra”. Clotet ha finalitzat dient que “la FCN és, sense cap mena de dubte, una federació amiga i gràcies als nexes d’unió ens permetrà seguir treballant per intentar tenir cada vegada unes activitats aquàtiques més potents que puguin representar Andorra arreu”.

 

Per la seva banda el President de la FCN ha agraït “el compromís que la FAN ha mostrat sempre amb la natació i amb la natació catalana, especialment“ i ha tingut també unes paraules d’agraïment per la insígnia d’or: “És per mi, com a president de la FCN i també com a persona, un honor rebre aquesta màxima distinció de la FAN. Estic molt agraït”. En aquest sentit també ha volgut destacar que “amb la FAN ens uneixen molts vincles des de fa molts anys i per mi ha estat un honor poder reafirmar el compromís mutu i poder visitar i conèixer de primera mà les instal·lacions esportives i a totes les persones i les autoritats polítiques que treballen per l’esport andorrà i per la natació.”

 

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE