FEDERACIÓ – FLUIDRA, nou patrocinador de la FCN pel Centenari

16 març 2021 | Federació

Fluidra, l’empresa catalana líder mundial en equipament de piscina i wellness, ha arribat a un acord de patronci amb la Federació Catalana de Natació per col·laborar en els actes de celebració del Centenari de la institució. 

En aquest acord, Fluidra comptarà amb presència a les competicions que es celebraran en el marc del Centenari de la FCN com la FINA Artistic Swimming World Series, el Trofeu Internacional de Natació Ciutat de Barcelona-Mare Nostrum, el Trofeu Internacional de Salts Ciutat de Barcelona, així com els partits i competicions de waterpolo que s’inclouran en aquest Centenari.

Enric Bertrán, President de la FCN, s’ha mostrat molt satisfet i ha expressat el seu desig que aquesta col·laboració pugui continuar en un futur per seguir impulsant la natació catalana en totes les seves disciplines que són un referent mundial. En aquest sentit, Eloi Planes, President executiu de Fluidra ha assegurat que amb aquest acord es reafirma el compromís que l’empresa catalana té amb l’esport i especialment amb l’esport aquàtic, mostrant el seu orgull per a poder col·laborar amb el Centenari de la FCN i seguir donant suport a l’esport català. 

Fluidra té una forta presència en el món aquàtic tenint acords de patrocinic amb la Real Federación Espanyola de Natació (RFEN), la Unió Americana de Natació (UANA), la Asia Swimming Federation (AASF) i la Oceania Swimming Association (OSA), així com amb clubs catalans com el Club Natació Sabadell, el Club Natació Atlètic-Barceloneta i el Club Natació Terrassa.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE