FEDERACIÓ – GALA DELS 100 ANYS

5 nov. 2021 | Federació

La Federació Catalana de Natació va celebrar ahir a la nit el sopar de gala dels seus 100 anys. La sala gran del Museu Marítim, les drassanes, van acollir una nit màgica a on el lema de la campanya del Centenari va tenir més sentit que mai: “Entre Tots i Totes, 100 anys”

Perquè la FCN, tot i les restriccions d’aforament i d’espai, va voler que els protagonistes de la nit fossin totes les persones que formen part de la gran família de la natació catalana. Per això els protagonistes van ser tots i totes, a través dels vídeos, de la història que es va explicar i les entrevistes que es van anar fent tota la nit. Des de Juan Lluis Abellan, olímpic en waterpolo a Hèlsinki, passant pels primers medallistes en natació: Miquel Torres, Paz Corominas i Santi Esteva, repassant el waterpolo amb Lolo Ibern, Joan Jané, Jordi Sans o Manel Estiarte. També noms com el de Sílvia Parera, la gran Gemma Mengual, Ona Carbonell, Mireia Belmonte, Dani Ballart, Dani López Pinedo i les doble medallistes olímpiques de waterpolo Maica Garcia, Laura Ester, Anni Espar, Marta Bach i Roser Tarragó.

La nit va acabar amb un gran pastís d’aniversari, un brindis i un sentit homenatge a Juan Antonio Sierra, l’home que ha escrit la nostra història i que amb 96 anys segueix al peu del canó, essent un referent de la història de la natació catalana.

Gràcies a tots i totes, per 100 anys més!

(*) El vídeo del Sopar de Gala del Centenari el podeu trobar al canal de Youtube de la FCN i totes les fotografies al facebook.

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE