FEDERACIÓ – Ha mort Jaume Monzó

7 gen. 2020 | Federació

Avui és un dia trist per la gran família de la natació catalana, el nostre amic i company de la FCN ha mort sobtadament a l’edat de 73 anys. Jaume Monzó i Cots actualment era secretari de la comissió de rècords i estadístiques, vocal de la comissió de guardons i també de la comissió del centenari de la FCN (centenari que es celebrarà el 2021). A més a més va formar part de la Junta Directiva de la FCN en els últims 10 anys (2008 – 2018)

El nom de Jaume Monzó té un apartat especial a la història de la natació catalana. Nedador del CN Montjuïc, sis cops campió d’Espanya en 200 m esquena, 10 vegades rècord estatal de la distància. A més de ser el segon nedador estatal en aconseguir una medalla en un Campionat d’Europa, va ser la plata a Utrecht 1966 en 200 m esquena. Dos anys més tard va participar als JJOO de Mèxic 1968. Monzó deixa un llegat en el món de la natació pel qual serà sempre recordat. 

La FCN en el decurs de la propera DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA lliurarà l’Escut d’Or, la màxima distinció de l’entitat, a títol pòstum. 

El funeral serà el proper dijous 9 de gener a les 11.30 h al Tanatori de Les Corts (no hi haurà vetlla).

 

Des de la FCN volem expressar el nostre més profund condol a la família i amics en aquests moments tan difícils.

 

 

DESCANSA EN PAU, AMIC

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE