FEDERACIÓ – JOSEP RUIZ, 26 ANYS GERENT DE LA FCN, ES JUBILA

31 març 2023 | Federació

Josep Ruiz i Urpí, gerent de la Federació Catalana de Natació en els darrers 26 anys, es jubila aquest 31 de març.

Va començar la seva relació laboral amb la Federació Catalana de Natació el 5 de setembre de l’any 1984. Des de llavors, ha tingut un llarg bagatge professional, primer com a responsable d’instal·lacions, després de l’octubre del 1990, com a director de la Piscina Sant Jordi i, finalment, des de l’octubre de 1996, com a gerent d’aquesta Federació.

En aquests anys ha tingut cinc presidents: Joan Ballart (DEP), David Moner (DEP), Lluís Bestit, Enric Bertrán i Ramon Bosch. En la seva tasca de gerent, ha preparat 146 reunions de Junta Directiva, 39 Assemblees Generals i 7 processos electorals. Ha celebrat els 75, 90 i 100 anys de la Federació.

En el seu adéu professional, el que fins ara ha estat el gerent de la FCN, vol agrair a totes les persones que han ajudat, al llarg dels últims gairebé 30 anys, a construir una Federació de referència a tots els nivells. Un camí d’èxits en el que s’han hagut d’afrontar també moments crítics, que entre totes i tots hem superat. Uns anys molt intensos i d’un bagatge professional que han ajudat a fer créixer l’entitat catalana i, dels quals, Josep Ruiz n’ha estat part molt activa, amb una gestió acurada i molt professional. L’agraïment també és per a tots els Presidents de la FCN i per a totes les persones que han format part de la Junta Directiva al llarg d’aquests anys i que li han fet confiança.

I, per descomptat, l’agraïment és extensiu a tots els treballadors i treballadores de la FCN. Elles i ells són l’actiu més important, amb la seva dedicació i feina han millorat la Federació i dia a dia han fet possible que el funcionament de l’entitat catalana no s’aturés mai.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE