FEDERACIÓ – L’Ajuntament de Tarragona i la FCN renoven el conveni per acollir competicions a la piscina Sylvia Fontana

16 juny 2022 | Federació

Aquest dijous 16 de juny, la consellera d’Esports de l’Ajuntament i presidenta del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET), María José López, i el president de la Federació Catalana de Natació (FCN), Ramon Bosch, han renovat el conveni pel qual la piscina Sylvia Fontana, a l’Anella Mediterrània, acollirà un mínim de quatre competicions anuals en els propers quatre anys, temps de vigència de l’acord.

La consellera María José López ha agraït a la Federació “la renovació de la confiança en Tarragona i en l’equip de l’Àrea d’Esports com a organitzadors d’esdeveniments esportius”. “Es tracta d’un acord – ha afegit – que per a Tarragona és fonamental tant per als nostres nedadors i nedadores, que poden competir a casa, com per aprofitar un equipament de primer nivell, la piscina Sylvia Fontana; però també per atraure a Tarragona esportistes i visitants i reforçar la presència i el posicionament de la ciutat al mapa de competicions esportives de Catalunya”.

Per la seva banda, el president de la FCN, Ramon Bosch, ha volgut agrair a l’Ajuntament de Tarragona la “predisposició per poder renovar aquest conveni amb la Piscina Sylvia Fontana”. “Un conveni que per a nosaltres – ha assegurat – és molt important ja que per una banda reforça la nostra delegació de Tarragona, un dels objectius de la nova junta, seguir reforçant les delegacions territorials; i per altra banda ens ajudarà a fer créixer la natació tarragonina, una natació que està en alça en els últims anys amb noms de primera línia de la natació catalana, estatal i internacional”.

Les competicions que es disputaran en els propers anys en virtut del conveni renovat aquest dijous seran de natació, waterpolo, artística i natació màster.

 

ramon bosc i consellera ajuntament tarragona

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE