FEDERACIÓ – Llicències temporals estiu 2022

20 abr. 2022 | Federació

La Federació Catalana de Natació informa que ja està disponible al nostre web el formulari per a sol·licitar la llicència temporal per aquest estiu 2022.

 

Com cada any, hi ha dos tipus de llicències temporals:

-NATACIÓ D’ESTIU: La seva vigència és des de l’1 de juny fins el 30 de setembre de la temporada en curs. Aquesta llicència habilita els Esportistes de Natació (nedadors i nedadores) menors de 16 anys per participar en totes aquelles competicions del calendari oficial de clubs de la FCN en el període de la seva vigència. Aquesta llicència no és vàlida per a participar en Campionats, Copes i Lligues de Natació de Catalunya, competicions d’esportistes Màster, proves d’Aigües Obertes ni Travessies.

 

-TRAVESSIES: La seva vigència és des de l’1 de maig fins el 30 de setembre de la temporada en curs. Aquesta llicència habilita en la categoria d’Esportistes Màster (majors de 18 anys) per a participar en totes les travessies del calendari oficial de la FCN en el període de la seva vigència. Aquesta llicència no és vàlida per a participar en Campionats de Catalunya, Copa Catalana de Fons ni per a la puntuació del Circuit Català de Travessies. Tampoc és vàlida per a participar en competicions de Natació.

 

Podeu trobar el formulari en el següent enllaç: SOL·LICITUD LLICÈNCIA TEMPORAL

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE