FEDERACIÓ – Medalla d’or al Mèrit Esportiu a la Federació Catalana de Natació

15 set. 2021 | Federació

La Federació Catalana de Natació ha estat guardonada amb la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta és la màxima distinció que pot rebre una entitat esportiva i és un honor que ens l’hagin concedit en l’any del Centenari. 

El ple de l’Ajuntament de Barcelona en data de 26 de març va acordar per unanimitat concedir el guardó a la Federació Catalana de Natació per la tasca de promoció de l’esport, pels èxits esportius assolits i per la seva contribució a la projecció de la ciutat amb la celebració, entre d’altres, de campionats del món i d’Europa que han tingut lloc a Barcelona i que han fet que aquest esport sigui un dels més arrelats a la capital catalana. 

La Federació Catalana de Natació celebra aquest 2021 el seu Centenari i entre tots i totes hem fet que la natació catalana hagi contribuït al prestigi que té Barcelona arreu i que la ciutat s’hagi sentit orgullosa de les fites aconseguides pels nostres esportistes, tècnics, jutges, organitzadors, voluntaris, dirigents i pel públic al que sempre hem sentit molt a aprop.

Gràcies a totes i tots per a fer possible aquest reconeixement en l’any del nostre Centenari.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE