FEDERACIÓ – Ramon Bosch i Dalmau, nou President de la Federació Catalana de Natació

22 març 2022 | Federació

Aquest 22 de març la Junta Electoral de la FCN ha proclamat President de la Federació Catalana de Natació a Ramon Bosch i Dalmau, que ha estat candidat únic i ha aconseguit un total de 62 avals que representen el 80% dels clubs amb dret a vot.

Ramon Bosch és nascut a Girona el 1960, casat i pare de dos fills, és esportista i en l’actualitat nedador d’aigües obertes. Bosch és enginyer industrial superior especialitzat en tècniques energètiques. Ha estat directiu d’empreses del món de l’assessorament i tecnologia i actualment és assessor empresarial amb experiència en empreses amb projectes relacionats amb el món de l’organització, processos i tecnologia. A més a més, compagina aquesta feina amb la docència ja que és professor associat a la UAB en el grau d’Empresa i Tecnologia.

Bosch està vinculat a la FCN des del 2014 formant part de la comissió de natació, del comitè d’apel·lació, la comissió de desenvolupament corporatiu, la comissió econòmica i últimament era el vicepresident econòmic i tresorer de l’entitat catalana.

 

El seu lema de campanya és una declaració de principis molt clara: “Volem donar un nou impuls a un projecte que ve de lluny”. En aquest sentit Ramon Bosch seguirà el projecte de la FCN però amb mentalitat renovadora i aportant la seva visió i també la de la seva nova Junta Directiva. En aquesta nova Junta s’incorpora com a vicepresident esportiu Àlex Amorós, com a vicepresident econòmic Joan Marimon, vicepresidenta de desenvolupament corporatiu Ascensió Maillo i Pere Robert que segueix com a vicepresident institucional igual que Gemma Soy que seguirà essent vicepresidenta de la FCN amb la vicepresidència social. Carlos Campo també s’incorpora a l’equip directiu essent el secretari de la Junta.

 

 

JUNTA DIRECTIVA 2022 – 2026

Ramon Bosch, President
Pere Robert, vicepresident institucional
Àlex Amorós, vicepresident esportiu
Joan Marimon, vicepresident econòmic
Gemma Soy, vicepresidenta social
Ascensió Maillo, vicepresidenta desenvolupament corporatiu
Carlos Campo, Secretari
Sergi Borrell, waterpolo
Raquel Ventura, natació
Damià Palmer, natació artística
Ingrid Fontanals, salts
Sergi Roure, aigües obertes
Sabina Martínez, màsters
Anna Garcia, àrbitres
Pepe Ruiz Orland, vocal
Lídia Flaqué, Barcelonès
Jordi Cervera, Tarragona
Joan Segui, Lleida
Albert Comas, Girosona
Montse Gomáriz, Catalunya Central
Jordi Blasco, Baix Llobregat
Gemma Pous, Terres de l’Ebre
Eduard Escandell, Vallès

 

CERTIFICAT CANDIDATURA GUANYADORA

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE