FEDERACIÓ – XVI DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA, la gran gala de la Federació Catalana de Natació

5 maig 2017 | Federació

Dimecres 17 de maig el Teatre Principal de Sabadell acollirà la XVI DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA, la gran gala de la Federació Catalana de Natació a on tots els nostres esportistes, clubs i personalitats que han destacat durant el 2016 rebran un guardó. 

En aquest sentit cal destacar per aquesta nova edició l’Escut d’or – reconeixement extraordinari a Mireia Belmonte per haver aconseguit, per primera vegada a la història, una medalla d’or olímpica, amb ella també rebrà un guardó el seu tècnic Fred Vergnoux. La medalla extraordinària al mèrit esportiu serà per l’equip de waterpolo femení del C.N.Mataró, ja que durant el 2016 van guanyar per primera vegada en la història del club la LEN Trophy. Amb les noies del Mataró també rebran un guardó les jugadores de waterpolo del C.N.Sabadell per la consecució de la 4a Eurolliga i per la SUPERCOPA d’Europa. 

El club guardonat que destacarà en aquesta nova edició de la DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA serà el C.N.Sabadell, rebrà un guardó per a ser un club centenari i també el guardó a millor club de Catalunya de l’any 2016, amb ell també rebran un premi els 15 millors clubs de Catalunya. L’Ajuntament de Sabadell, de la mà del seu alcalde, recollirà un guardó. 

Les mencions especials, un cop més destacaran a tots els esportistes catalans que s’han penjat una medalla a nivell internacional, parlem de Jèssica Vall, Judit Ignacio, Albert Escrits, Guillem Pujol, les noies de la sincro, tant les absolutes com les juniors, i tres equips de waterpolo: les seleccions masculina i femenina junior, medallistes als europeus, i la selecció femenina juvenil subcampiona del món. 

En el camp dels reconeixements personals, Tensi Graupera i Manuel Ferron, rebran la màxima distinció de la Federació Catalana de Natació, l’Escut d’or. Juanmi Rando, Jennifer Pareja i Cristina Salvador, retirats aquest 2016 i amb una carrera esportiva molt rellevant, també rebran un reconeixement de la FCN, a més de la nedadora paralímpica del C.N.Terrassa, Sarai Gascón. 

Un any més, la Federació Catalana de Natació torna a fer la seva gran gala amb un grandíssim nombre de guardonats que excel·lit durant un 2016 extraordinari. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE