NATACIÓ ARTÍSTICA – Barcelona, seu de la natació artística mundial

8 juny 2021 | Nat. Artística

A partir de dijous tots els ulls de la natació artística mundial miraran a Barcelona, concretament a la piscina Sant Jordi que s’ha transformat en una piscina exclusiva de natació artística. I és que l’esdeveniment esportiu s’ho mereix, perquè serà la seu de la SUPER FINAL de les WORLS SERIES i també la seu del PRE-OLÍMPIC. Una competició a on la selecció espanyola es juga el bitllet per anar a Tokyo 2021. 

Aquest matí s’ha presentat la SUPERFINAL DE LA FINA WORLD SERIES I DEL PRE-OLIMPIC DE NATACIÓ ARTÍSTICA BARCELONA 2021 als Jardins del Palauet Albéniz. Aquesta competició és el 3r gran esdeveniment esportiu que la Federació Catalana de Natació organitza en el marc d’actes previstos per a la celebració del seus 100 anys d’història. Waterpolo, natació… Arriba el torn de la natació artística.

A l’acte han assistit el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. David Escudé, el President de la Federació Catalana de Natació, el Sr. Enric Bertrán, la Sra. Lisa Schott, Presidenta de la Comissió de Natació Artística de la FINA i la Sra. Ana Montero, Responsable Área Natación Artística RFEN, la 2a entrenadora de l’equip espanyol, Judit Requena, la capitana Txell Mas i la nedadora d’artística Abril Conesa.

La competició arrenca dijous 10 de juny a les 15 hores amb la Rutina Tècnica d’Equips. Divendres 11 de juny es disputa la Rutina Lliure d’Equips. Serà el moment en el que coneixerem quins equips obtindran les 3 places per a Tokyo. El torn pels duets arribarà el cap de setmana, dissabte 12 el Tècnic i diumenge 13, el Lliure.

L’esdeveniment serà retransmès en directe per TELEDEPORTE i pel canal ESPORT de Televisió de Catalunya, amb els comentaris tècnics de Gemma Mengual i Clara Basiana, respectivament.

La competició se celebra sense públic a les grades, a “mode bombolla”, amb tots els protocols Covid-19 requerits.

 

TOTA LA INFORMACIÓ CLICKANT AQUÍ

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE