NATACIÓ ARTÍSTICA – HOMENATGE A ONA CARBONELL

29 juny 2023 | Federació, Nat. Artística

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, va rebre ahir a la tarda al Palau de la Generalitat la nedadora Ona Carbonell.

La recepció, amb la qual es va voler retre un homenatge a l’esportista, va comptar amb la presència del President de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, del President d’Honor de la FCN, Enric Bertrán, de representants del món de l’esport, així com d’amics i familiars de la nedadora.

El cap de l’Executiu va voler posar en valor la trajectòria d’Ona Carbonell, “una de les esportistes catalanes més referent al món”, amb una carrera plena d’èxits, ja que és “la dona amb més medalles als mundials de natació”.

Aragonès va remarcar la importància dels valors de l’esport”, uns valors que, segons va dir, “van més enllà de la simple activitat esportiva”. El president va destacar de la nedadora “la seva constància, la seva dedicació i el seu compromís” i la va qualificar com “un referent i un mirall per a moltes nenes i joves”.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va afegir que els valors associats a la trajectòria esportiva són valors “educatius, de salut, integradors i democratitzadors” i va voler tancar la seva intervenció amb una apel·lació directa: “Ens calen dones esportistes referents com tu, Ona, que sumin una trajectòria espectacular amb uns valors que van més enllà de l’esport”.

Foto: Jordi Bedmar

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE