NATACIÓ ARTÍSTICA – Una Copa d’Europa amb classificació olímpica

9 maig 2019 | Nat. Artística

La selecció RFEN formada per 14 nedadores d’artística, de les qual 9 són de clubs catalans, ja és a Sant Petersburg per a participar a partir de demà i durant tot el cap de setmana a la Copa d’Europa. Els millors països europeus lluitaran per les medalles i per aconseguir també la classificació olímpica, amb el permís de Rússia, guanyador omnipresent i aquest cop amfitrió. 

Aquesta Copa d’Europa incorpora ja les rutines highlight i els combos a més dels duets i l’equip. Durant la competició es donarà medalles de totes les proves i la classificació olímpica, una plaça, sortirà de la combinació de resultats entre la rutina tècnica i lliure del duet i l’equip, les dues úniques proves olímpiques. 

La catalana Ona Carbonell (CN Sabadell) tornarà a nedar en una grandíssima competició fent el duet, l’equip i el highlight. I Pau Ribes (Les Franqueses) nedarà el duet mixt amb Emma Garcia (CN Sabadell). Entre altres catalanes també estaran Abril Conesa del CN Granollers, Cecília Jiménez i Txell Mas de Les Franqueses, Paula Ramírez, Berta Ferreras i Iris Tió del CN Kallípolis.

 

CALENDARI DE COMPETICIÓ

Divendres 10 de maig
09.00 h Team Technical
13.00 h Duet Free (prelims)
18.00 h Highlight

Dissabte 11 de maig
13.00 h Duet Technical
14.30 h Mixed duet technical
17.00 h Free Combination

Diumenge 12 de maig
9.00 h Team free
13.00 h Duet Free (final)
14.30 h Mixed Duet free

*HORA PENINSULAR

 European Artistic “Synchronised” Swimming Champions Cup 2019 – Results

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE